Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημοτικού Συμβούλου Κλήμη Κωνσταντίνου

by LerosReport

ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ Η ΛΕΡΙΑ ΜΑΘΉΤΡΙΑ Ευγενία Καρπαθάκη

Θερμά συγχαρητήρια στην μαθήτρια μας Ευγενία Καρπαθακη που κατάφερε και συγκέντρωσε 19005 μόρια, μια βαθμολογία που φαίνεται να την κατατάσσει πρώτη σε επίπεδο νομού αλλά και από τις πρώτες πανελλαδικώς!

Εύχομαι καλή πορεία και καλή σταδιοδρομία στους καινούργιους φοιτητές μας, στους αυριανούς επιστήμονες που με τη δική τους σειρά θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στη πρόοδο της πατρίδας μας,αλλά και της Λέρου.

Υπάρχουν όμως και οι μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και είναι εκείνοι που δεν πρέπει να απογοητευθούν και να εγκαταλείψουν τον αγώνα και τα όνειρά τους. Όλα τα παιδιά αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας.

Τα προτρέπουμε να διατηρήσουν την αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα που έδειξαν αυτή την περίοδο και στην υπόλοιπη ζωή τους. Να είναι πρώτοι στη μάθηση, αλλά και στον αγώνα για να καλυτερέψει ολόκληρη η κοινωνία».

Τέλος, θα ήθελα ιδιαίτερα να συγχαρώ τους γονείς, οι οποίοι στήριξαν με κόπους και θυσίες τα παιδιά τους και χρειάζεται να συνεχίσουν να τα στηρίζουν. Αυτή η στιγμή του νέου ξεκινήματος των παιδιών τους, όσες αγωνίες και εάν κρύβει για το μέλλον δεν παύει να γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια για το επιτυχές τέρμα μιας δύσκολης διαδρομής.

Καλή επιτυχία στους νέους στόχους!»

Με εκτίμηση

ΚΛΗΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment