ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΘΕΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΟΡΔΑΛΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

by LerosReport

Σε μια Εποχή δύσκολη, είναι αναγκαίο όσο Πότε οι επιχειρηματίες του Νησιού να σταθούν με όλες τους τις Δυνάμεις δίπλα στην κοινωνία του Νησιού, η οποία έχει Μεγάλες ανάγκες από τα Απόνερα της 10χρονης Κρίσης, αλλά και του Κορονοιού που εισέβαλε έτσι Ξαφνικά στις Ζωές όλων μας.

Ο επιχειρηματίας Θανάσης Σκορδάλης, ιδιοκτήτης της γνωστής Αλυσίδας “ΘΕΪΚΟ”, γνωρίζοντας τα προβλήματα αυτά αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη. 

Ο Ίδιος ευχαριστεί θερμά όλους και όλες εντός και εκτός Νησιού που στάθηκαν δίπλα του μετά το κάψιμο του καταστήματος  ΙΣΤΙΟΝ στην Αγ. Μαρίνα, αλλά και αυτούς που συνείσφεραν οικονομικά με το συμβολικό ποσό τον 790ευρο.Ο ίδιος αποφάσισε αυτά τα χρήματα μαζί με μια γενναία δική του στήριξη να βοηθήσει το Γηροκομείο του Νησιού, και τον σύλλογο Αιμοδοτών για το σπουδαίο έργο που κάνουν στην κοινωνία του Νησιού μας.

Έτσι με μια Δωρεά που ξεπέρασε τις 3000ευρο συνέφερε σε τρόφιμα στο Γηροκομείο παρουσία του Θεοφιλέστατου πατήρ Στεφάνου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον επιχειρηματία για αυτή την προσφορά.Στον σύλλογο Αιμοδοτών προσφέρθηκαν υλικά χρήσιμα για την Αιμοδοσία, καθώς και Μπλουζάκια για τον Σύλλογο.Ο κ. Σκορδάλης επισήμανε στον Πρόεδρο των Αιμοδοτών Λέρου κ. Πέτρο Ακογλάνη ότι θα είναι ” Δίπλα ” τους για οποιαδήποτε Μελλοντική ανάγκη του Συλλόγου, θεωρώντας πολύ σημαντικό αυτό που κάνουν για την κοινωνια του Νησιου μας!!Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Αιμοδοτών ευχαρίστησε θερμά τον επιχειρηματία για την διαχρονική στήριξη του στον Σύλλογο λέγοντας, ότι είναι πολύ σημαντικό να Αναγνωρίζετε ο αγώνας που γίνετε ώστε το Νησί μας να είναι καλυμμένο σε Αίμα!!!! 

Εχθές ο κ. Σκορδαλης κάλυψε με δικά του έξοδα την Μεταφορά ειδικών φορείων για τις ανάγκες του ΤΑΜΕΑ στο ΠΙΚΠΑ , αποδεικνύοντας την πολιτική της επιχείρησης του να σταθεί δυναμικά στις ανάγκες της Κοινωνίας μας!!Ο διοικητής του Κ.Θ.Λ κ.Βασίλης Στασινόπουλος  η νέα Αντιπρόεδρος του Δ.Σ κ. Αικατερίνη Εμμανουήλ και το νέο Μέλος τέως Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κοντραφούρης ευχαρίστησαν θερμά τον επιχειρηματία για αυτή του την προσφορά.

Σε ερώτηση μας εάν ο ίδιος συνεχίσει αυτή την Νέα πολιτική της επιχείρησής του τόνισε:

Χρόνια τώρα η κοινωνία της Λέρου έχει στηρίξει  τα καταστήματα “ΘΕΪΚΟ”….

Ήρθε η Ώρα να ανταποδώσουμε με όποιες δυνάμεις διαθέτουμε αυτή τη Στήριξη!!

Επενδύουμε σε Νέες θέσεις εργασίας στο έμψυχο δυναμικό της Λέρου, ονειρευόμαστε να συνεχίσουμε ένα Τολμηρό επενδυτικό πλάνο στο Νησί μας , πράγμα που θα σημάνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες εύρεσης δουλειάς στη Νεολαία της Λέρου μας.

Συνεχίζουμε γιατί γνωρίζουμε ότι σε αυτή μας την απόφαση η κοινωνία του Νησιού μας θα είναι κοντά μας, όπως είναι εδώ και χρόνια σε ότι έχουμε δημιουργήσει!!

Τους ευχαριστώ για αυτο από τα Βάθη της Καρδιάς μου …….

Συνεχίζουμε με γνώμονα το Καλό της Λέρου.

Συνεχίζουμε γιατί το χρωστάμε στα Νέα Παιδιά του Νησιου μας”!!!!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment