Τάσος Τσαχουργιανίδης: Καταγγελία υπαλλήλου του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λέρου

by LerosReport

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου – Κρατικού Θεραπευτηρίου – Κέντρο Υγείας Λέρου

Καλησπέρα . Μέσα από αυτή μου την ανάρτηση θα ήθελα να καταγγείλω τον υπάλληλο του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λέρου κύριο Β. Α. ο οποίος όλο αυτό το διάστημα της Παγκόσμιας Κρίσης του Κορονοϊού με τις αναρτήσεις του κατηγορεί συναδέλφους αλλά και την ίδια την υπηρεσία στην οποία εργάζεται με ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .
1. Σε ανάρτηση σε ιδιωτική ομάδα την οποία δημιούργησε και είναι διαχειριστής ο ίδιος με την Ονομασία : Δ.Ε. Βοηθοί Νοσηλευτές Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ.Λέρου σε ανάρτηση συναδέλφου την 15/3/2020 και ώρα 19:46 σχολιάζει υποτιμητικά για συναδέλφους¨Νοιάζονται από τα γραφεία τους παίζοντας πασιεντζα και σχολιάζοντας στο facebook¨ και συνεχίζοντας ποιο κάτω λέει ότι ΄΄όταν τελειώσει όλο αυτό θα κάνουμε τους λογαριασμούς μας ….. Ολα τα παραπάνω θα αναρτηθούν στο τέλος γιατί η μαγκιά είναι μετά από αυτό να κατεβάσει την ανάρτηση . Δεν κατάλαβα καλά ποιους απειλεί ;
2. Σε χθεσινή του ανάρτηση θέλοντας να κατηγορήσει την σύζυγο του Υπουργού Υγείας κυρία Τζένη Μπαλατσινού ( το οποίο καθόλου δεν με ενδιαφέρει και αν το πιστεύει καλά κάνει) αναφέρεται ότι ¨και εγώ στο νοσηλευτικό τμήμα που εργάζομαι πλύνω τα χέρια μου με χλωρίνες και ξύδια λόγω έλλειψης υλικών απολύμανσης στα νοσοκομεία….¨ . Και αυτή του την ανάρτηση για του λόγου το αληθές θα την κοινοποιήσω παρακάτω . Σε ότι σχέση με το κομμάτι της έλλειψης υλικών στο Νοσοκομείο μας ο συγκεκριμένος κύριος ψεύδεται ασύστολα μετά από ερώτηση σε συναδέλφους του στον ίδιο εργασιακό χώρο , αλλά και της Δ.Ν.Υ. και της Τομεάρχου στην οποία ανήκει ο χώρος εργασίας του .
3. Θα μπορούσα να γράφω σελίδες ολόκληρες . Νομίζω δεν αξίζει . Ας δείξουμε λίγο σεβασμό και συμπαράσταση σε όλους τους κλάδους εργαζομένων του Νοσοκομείου μας αυτές τις δύσκολες ώρες και έχουμε πάρα πολύ καιρό για συνδικολομαχείες . Αλλωστε κριτής όλων είναι οι συνάδελφοι .
Αν ο καημός του είναι να αναδειχθεί συνδικαλιστικά μέσω facebook σίγουρα είναι λάθος .
Αν νομίζει ότι διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις , ενέργειες και εκφοβισμούς θα αναδειχθεί θα πάρει τις απαντήσεις στην πρώτη Γενική Συνέλευση αμέσως μετά από την κρίση του Κορονοϊού .

Η ανάρτηση του στο facebook

Δημοσιεύτηκε μετά από αποστολή του σε εμας από τον πρόεδρο κ. Τάσο Τσαχουργιανίδη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment