ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΡΟΚΑΚΗ – ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΑΚΚΙΟΥ

by LerosReport

Σε συνέχεια των ανωτέρω  σχετικών εγγράφων του 1ου    Νηπιαγωγείου Λακκίου προς το Δήμο, με τα οποία επισημαίνεται η αναγκαιότητα συντήρησης και επισκευής των εγκαταστάσεων και υλικοτεχνικών υποδομών του, ζητάμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες έχετε προβεί για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σχολείο ή προγραμματίζετε να προβείτε.

Τα προβλήματα στις δομές και υποδομές του, όπως αυτά παρουσιάζονται στα ανωτέρω σχετικά έγγραφα, είναι πολύ σοβαρά και εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των νηπίων αλλά και των εκπαιδευτικών.

Ως γονέας παιδιού που πηγαίνει στο 1ο Νηπιαγωγείο εκφράζω την έντονη ανησυχία μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το συγκεκριμένο κτίριο και τα προβλήματα που υπάρχουν, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Η παρέμβαση του Δήμου κρίνεται αναγκαία και επιτακτική για την αποκατάσταση των προβλημάτων, την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και την ασφάλεια παιδιών και εκπαιδευτικών και για το λόγο αυτό ζητάμε όπως επιληφθείτε του σοβαρού αυτού θέματος, πριν  βρεθούμε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Σοροκάκης Ιωάννης

Διαμαντάρας Δημήτρης

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment