ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΛΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ

by LerosReport

Λυπούμε  όταν ακούω  τον κύριο Δήμαρχο να χαρακτηρίζει ντετέκτιβ και μαριονέτα μέλος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ του ΔΣ, ενώ ο δεύτερος ενδιαφέρθηκε για την παρούσα κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας καλώντας την Πρόεδρο του Οργανισμού να συσκεφτούν ώστε να συζητήσουν προτάσεις για τη συντήρηση και βελτίωση τους.

Η αρνητική στάση του κου Δημάρχου για την διένεξη συζήτησης καθώς και επίλυσης ενός από τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, αυτό των αθλητικών εγκαταστάσεων μας προκαλεί σκέψεις!!!

Άραγε ενδιαφέρεται πραγματικά ο κύριος Κόλλιας για την εξέλιξη του αθλητισμού στην Λέρο;;;

Υπάρχει πλάνο βελτίωσης των συνθηκών στα γήπεδα;;;

Ως κάτοικος της Λέρου και μέλος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ ενδιαφέρομαι για τις αθλητικές και κατ’επέκταση πολιτιστικές εγκαταστάσεις.

Σκοπός μου δεν είναι να κατασκοπεύω, αλλά να προσπαθήσω για το καλύτερο και ποιοτικότερο τρόπο ζωής του Λεριού.

Ο κύριος Δήμαρχος θεωρεί ασήμαντα τα παραπάνω, τείνει να σχολιάζει και να επικεντρώνεται στην απουσία μου σε ορισμένα ΔΣ.

Δυστυχώς, τα σχόλια αυτά δεν ευσταθούν  καθώς ως στρατιωτικός οφείλω να εκπληρώνω το καθήκον μου και να παρευρίσκομαι εκτός Λέρου σε διατεταγμένη υπηρεσία  όποτε καλούμαι.

Σ αυτό το σημείο, θα μπορούσε κανείς να απορήσει…  ο κύριος Δήμαρχος εκπληρώνει το δικό του καθήκον απέναντι στους πολίτες της Λέρου;;;

Ενδιαφέρεται περισσότερο για την απουσία ενός μέλους του ΔΣ και όχι με μείζονα προβλήματα που πλήττουν την κοινωνία μας!!!

Επίσης  η έκφραση «εγώ είμαι ο Δήμαρχος όποτε θέλω θα τα κάνω είτε σε ένα είτε σε δύο χρόνια»  δεν υποδεικνύει σεβασμό στον  πολίτη της Λέρου που ορκιστήκαμε να υπηρετούμε.

Δεν σας τιμά διόλου.

Το μέγεθος του θράσους  να προκαλεί με ψέματα και λάσπη ο Δήμαρχος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ ανευθυνότητας.

Ελπίζω η συνείδηση των δημοτικών σας σύμβουλων κας Μαρίετας και κου Γρεκού  οι οποίοι ήταν παρόντες στην “συζήτηση” μας να μην τους επιτρέπει να αρνηθούν το παραλήρημα σας και την επίδειξη εξουσίας απέναντι μου.

Αγαπητοί φίλοι μου μετά από τέτοια βρώμικη συμπεριφορά απέναντι μου, σας δηλώνω ότι θα συνεχίσω να σας ενημερώνω για τα προβλήματα  του τόπου μας, που είναι υποχρέωση μου.

Δεν πρόκειται στο μέλλον να ξανά αναφερθώ στο πρόσωπο που λέγεται Κόλλιας Μιχάλης.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΛΗΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment