9ο Basketball Camp Απόστολος Κόντος : Μια όμορφη γιορτή του αθλητισμού ολοκληρώθηκε !

by LerosReport

Όπως γράφει η Μαρία Μαραβέλια στο F.B  ”Το 9ο Basketball Camp ”Απόστολος Κόντος” έλαβε τέλος και όλα ήταν υπέροχα! Οι μικροί αθλητές μας έκαναν την προπόνηση τους, έπαιξαν, διασκέδασαν και οι γονείς τους, τους καμάρωσαν…. Μια όμορφη γιορτή του αθλητισμού! Ο προπονητής τους Δημήτρης Μπαχάς για άλλη μια φορά ήταν εκεί και με μεγάλη υπομονή και αγάπη δίδαξε στα παιδιά τις δεξιότητες του μπάσκετ και όχι μόνο. Δίπλα του πάντα φανατικοί υποστηρικτές της προσπάθειας που γίνεται για την ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί μας, που τόσο αγαπούν, ο Δημήτρης Μαρμαρινός και ο Βασίλης Καλαποδάκης, οι οποίοι έχουν γράψει την δική τους ιστορία με μεγάλη εμπειρία στο άθλημα, και προσέφεραν τα μέγιστα για την επιτυχημένη πραγματοποίηση του camp που διοργάνωσε το τμήμα μπάσκετ του Ξάνθου.

Και συνεχίζει, 

Μ’ ένα βαρύ όνομα να μας συντροφεύει και να μας εμπνέει “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ” που ήταν ο δημιουργός αυτής της διοργάνωσης και πάντα μας στηρίζει και μας στέλνει την αγάπη του και ας είναι μακριά μας. Ευχόμαστε του χρόνου να είναι μαζί μας” . 

Οργανωτική επιτροπή ήταν:  Σάκης Ελισσαίου, Καμπόσου Ειρήνη, Αλέξης Πουσουλίδης, Μαρία Μαραβέλια,ΜαρίαΓρύλλη

MPASKET APOSTOLOS KONTOS4

Να προσθέσουμε ότι ο  ο πολύπειρος προπονητής Α’ κατηγορίας Απόστολος Κόντος, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας φίλος και επίτιμος Δημότης Πάτμου,  δημιούργησε μια ισχυρή αθλητική παρακαταθήκη που την αναβίωσε εφέτος  με επιτυχία η οργανωτική επιτροπή, λόγω της απουσίας του, που σίγουρα στο 10ο τον περιμένουμε να γιορτάσουμε και την πρώτη δεκαετία του. 

Παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από  προηγούμενες διοργανώσεις  BASKETBALL CAMP. Από το αρχείο της πρώτης διαδικτυακής εφημερίδας της Πάτμου www.patmostimes.gr και της Δωδεκανήσου. (Έντυπη ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ από 2001 έως 2017)

Φωτο 7ο BASKETBALL CAMP με την παρουσία του κ. Απόστολου Κόντου
 DSC8588

Φωτό: 8ο BASKETBALL CAMP ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

CAB 2021 6
CAB 2021 3

 Πηγή:https://www.patmostimes.gr/category/14648-7-basketball-camp-2

Σχετικά Άρθρα